Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

A must read...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George Parissis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 19-10-2012, 00:24. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  18-10-2012, 16:42 71437

  A must read...

  Ότι πιο διαφωτιστικό έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό για το Silverlight το WPF και την Microsoft.

  Το προτείνω ανεπιφύλακτα και προσοχή, πριν αρχίσουν τα σχόλια, δείτε τον συγγραφέα του blog. Δεν είναι κανένας ασήμαντος.

  http://www.riagenic.com/archives/960

 •  18-10-2012, 17:12 71438 σε απάντηση της 71437

  Απ: A must read...

  Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω.

  ΓΙΑΤΙ να αρχίσουν τα σχόλια? Στραβοί είμαστε? Λες και δεν τα έχουμε δει και από πιο κοντά ή δεν έχουμε ακούσει εμμέσως/αμέσως το "μή μιλάτε γι 'αυτό'" όπου αυτό το 'αυτό' δεν είναι απαραίτητα το Silverlight. Απλά σκέψου την εικόνα που έχεις πάρει ως τώρα για το Azure. Ως τώρα σε έκανε να νομίζεις ότι φοβόντουσαν να μιλήσουν για πλατφόρμα και API μήπως και τρομάξουν τους IT που έτσι κι αλλιώς τρέμουν όταν δουν κώδικα. Μήπως και νομίσει ο κόσμος ότι ο προγραμματισμός για cloud είναι εντελώς διαφορετικός από τον προγραμματισμό για desktop ή web και φοβηθεί ...

  ... αυτό δηλαδή που ξέρουν οι πελάτες του μεγάλου ανταγωνιστή (Amazon αλλά μην το πεις) και ΔΕΝ το φοβούνται ....

  ... 

  Δες το και αλλιώς. Το DotNetZone είναι μάλλον πιο κοντά στο DevDiv παρά στο Windows division.

  Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
  Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
 •  18-10-2012, 19:30 71439 σε απάντηση της 71438

  Απ: A must read...

  Ε κοίτα Παναγιώτη.

  Το να λέει κάποιος φανερά ότι υπάρχει πρόβλημα marketing στην εταιρεία και αυτό γιατί οι υπάλληλοι φυλάνε τον πισινό του Sinofksy δεν είναι μικρό πράγμα. Αξίζει έναν σχολιασμό του τύπου και ποιος είναι αυτός που τα λέει και τι ξέρει αυτός κτλ. Όπως επίσης να αμφισβητεί επίσης δημόσια την ικανότητα του προέδρου της εταιρείας. Βαριές κουβέντες...

   

 •  19-10-2012, 00:24 71440 σε απάντηση της 71437

  Απ: A must read...

  Ναι, το Αύγουστο είχε σηκώσει κουρνιαχτό, ωστόσο πλέον φαίνονται ότι μερικά από αυτά που λέει είναι ξεπερασμένα. Και ίσως βγουν ακόμα πιο ξεπερασμένα σε 8 μέρες που θα έρθει η //BUILD/ και λέγεται ότι θα ακούσουμε για Windows 8 Phone.

  Μπορεί να κάνουμε αρκετές φιλολογικές συζητήσεις ωστόσο τελικά το πως ερμηνεύονται οι εξελίξεις εξαρτάται από το πως ακριβώς είσαι μπλεγμένος με τις τεχνολογίες αυτές. Προσωπικά, πέρασα από WPF 3 σε Silverlight 2, από Silverlight 5 σε Windows Phone development και από WP dev σε Windows 8 Store app dev σχετικά εύκολα, με reusing του μεγαλύτερου μέρους των γνώσεών μου και της εμπειρίας μου. Δεν έχω παράπονο. Υπό την προϋπόθεση ότι έριξα το απαραίτητο διάβασμα, κατάφερα να μπορώ να παράγω σε όλες αυτές τις πλατφόρμες. Αν όμως ήμουν ένας ISV που έχει επενδύσει σε κάποιο προϊόν που έχει υλοποιηθεί με Silverlight θα ένιωθα τουλάχιστον άβολα. Θα ήθελα ας πούμε να κάνω πιο εύκολα την Windows Store app version της εφαρμογής μου.


  Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems