01 Απριλίου 2005

Αποποίηση ευθυνών (κοινώς Disclaimer)

DISCLAIMER

Επειδή μπορεί να φανεί περίεργο σε πολλούς και ειδικά σε αυτούς που δεν με γνωρίζουν, να σημειώσω με όση ένταση μπορώ οτι οι ιστορίες αυτές αποτελούν καθαρά προϊόν φαντασίας και δεν σχετίζονται με υπαρκτά πρόσωπα. Ενδέχεται, πηγή έμπνευσης να αποτελούν κάποιες καταστασεις που έχω ζήσει στο παρελθόν, αλλά όποιος δεν το έχει σκεφτεί αυτό έστω και μια φορά είναι ένας παλιοψεύτης και να του νερώνουν πάντα το ποτο στα μπαρ.

Και επειδή ενδέχεται να σκεφτήκατε και άλλα, οχι, το αφεντικό μου δεν είναι χοντρο, ο chief δεν είναι ξερόλας και ο PM δεν είναι απόλυτος ούτε τα θέλει χθες. Οι σημερινές συνεργασίες (πληθυντικός) μου, χαίρουν άκρας υγείας σε όλα τα επίπεδα και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι είναι πρώτα από όλα αριστοι επαγγελματίες και επιπρόσθετα καλοί φίλοι (οχι, δεν με απείλησε κανείς να το γράψω αυτό!). Σεβομαι τους συνεργάτες μου και σε καμμία περίπτωση τα κείμενα αυτά δεν αποτελούν εκφράσεις "απωθημένων".

Ολοι μας, πιστεύω, έχουμε πέσει σε παρόμοιες καταστάσεις κάποια στιγμή στη ζωή μας. Η υπερβολή που χρησιμοποιείται στα κείμενα είναι και αυτή που τους προσδίδει το χιουμοριστικό τους χαρακτήρα και φυσικά, το ξαναλέω για πολλαπλή φορά, ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις, εκτός βέβαια από αυτά που σας θυμίζουν τον moderator του dotnetzone.gr (αυτός που το όνομά του αρχίζει από Π και τελειώνει σε άτρικ).

(Τωρα που τα είπα αυτά μπορώ αφοβα να ζητήσω αύξηση αφεντικό; Smile )

 

 


 

 

Δημοσίευση στην κατηγορία:
 

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# Vivian said:

...Νομίζεις...

26 Μαρτίου 08 at 4:10 μμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

ÐïëéôéêÞ Ó÷ïëéáóìïý: Äåí åðéôñÝðåôáé ÷ñÞóç êþäéêá HTML. Ôá URIs êáé ïé áëëáãÝò ãñáììÞò ìåôáôñÝðïíôáé áõôüìáôá. Ç äéåýèõíóç e–mail óáò äåí èá åìöáíéóôåß óå äçìüóéá óåëßäá.

(απαιτούμενο)
(προαιρετικό)
(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image