19 Μαρτίου 2011

Διάσημες φράσεις #2: "Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε"

Σενάριο: 

Μόλις έχεις τελειώσει ένα επιτυχές port σε asp.net μιας εφαρμογής που είχε φτιαχτεί σε J2EE / Postgres, ταυτόχρονα ανακατασκευάζοντας μια κακοσχεδιασμένη βάση δεδομένων και ξαναγράφοντας το 30% της εφαρμογής από την αρχή ωστε να κάνει αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα έπρεπε να κάνει. Εχεις τελειώσει όλα τα unit tests και έχεις κάνει και το application testing μόνος σου. Στο τέλος της εργασίας σου, έδωσες στο αφεντικό, στη γραμματεία και στην καθαρίστρια πρόσβαση να δούν την εφαρμογή, και συνολικά αναλώθηκε χρόνος ενος ανθρωποτετάρτου. Ανακάλυψαν ένα bug (ένα κουμπάκι δεν ήταν τόσο πράσινο όσο θα θέλανε).

Οταν όμως ειναι να δοθούν τα εύσημα, το αφεντικό θα πάρει τη δόξα, η γραμματέας αύξηση, η καθαρίστρια καινούρια σκούπα και εσύ ένα καινούριο project. Γιατί "ολοι μαζί τα καταφέραμε".

Δημοσίευση στην κατηγορία:
 

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# nikolaosk said:

΄Εγραψε!!!!

20 Μαρτίου 11 at 1:47 πμ
# oldgeorge said:

Δεν ξέρω τι μου θυμίζει αύτο... :):)

20 Μαρτίου 11 at 9:57 πμ
# Johnnyxp64 said:

"ντε ζα βου?!" lol

20 Μαρτίου 11 at 1:11 μμ
# Markos said:

Ξαναγράφτηκε μόνο το 30%;;!!

20 Μαρτίου 11 at 3:01 μμ
# PanPan said:

Τέλειο!!!!! Όλοι θα πάρουν τα εύσημα και εσένα πολύ απλά αν το θυμηθούν και όποτε μπορεί να σου πουν ένα ευχαριστώ, έτσι στα λόγια... Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.... Κατα τα άλλα, το νέο project που πήρες μόλις σήμερα έπρεπε να είναι έτοιμο χθες! (Αυτό παρέλειψες να πεις...)

23 Μαρτίου 11 at 1:02 μμ
# darkinject0r said:

Kalo

29 Μαρτίου 11 at 10:57 μμ
# George said:

Μήπως είσαι λίγο επηρρεασμένος απο το πολιτικό σκηνικό;

( Κατά το όλα μαζί τα φάγαμε :^) )

07 Απριλίου 11 at 10:49 πμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

ÐïëéôéêÞ Ó÷ïëéáóìïý: Äåí åðéôñÝðåôáé ÷ñÞóç êþäéêá HTML. Ôá URIs êáé ïé áëëáãÝò ãñáììÞò ìåôáôñÝðïíôáé áõôüìáôá. Ç äéåýèõíóç e–mail óáò äåí èá åìöáíéóôåß óå äçìüóéá óåëßäá.

(απαιτούμενο)
(προαιρετικό)
(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image