22 Μαρτίου 2011

Διάσημες φράσεις #4: "Δεν γίνεται να παίρνεις περισσότερα από όσα παιρνω εγώ!"

Αύξησης αίτηση, συνέχεια: Μπορεί να κάνεις περισσότερα από όσα κάνουν ως σύνολο το αφεντικό, οι 3 γραμματείς του, οι 5 βοηθητικοί παρατρεχάμενοι γενικών καθηκόντων που γυρίζουν σαν σβούρες γύρω γύρω καταναλώνοντας απίστευτες ποσότητες καφέ και παράγοντας εξίσου απίστευτες ποσότητες χαμένων ανθρωποωρών, όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάρεις περισσότερα χρήματα από όσα παίρνει ο προϊστάμενός σου!

Ο οποίος, φυσικά, δεν προτιθεται να ζητήσει αύξηση εντός της επόμενης χιλιετίας, μια και τα bonus και τα εταιρικά ωφέλη που λαμβάνει είναι υπερτριπλάσια του μισθού του (και τα οποια, φυσικά, δεν μετράνε). Συνεχίζεις λοιπόν να έρχεσαι στη δουλειά με το ΔΙΚΟ σου αυτοκίνητο, να κάνεις εταιρικές κλήσεις από το ΔΙΚΟ σου κινητό τηλέφωνο και φυσικά να έχεις το ΔΙΚΟ σου laptop για εκτός έδρας εργασίες (για να μην αναφέρω τα αεροπορικά εισιτήρια αν ταξιδεύεις εξωτερικό). Τι; Δεν είσαι ικανοποιημένος με τα 799 ευρώ καθαρά το μήνα (ο ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ μισθός του προϊσταμένου σου είναι 800); Ε, είσαι τουλάχιστον αχάριστος!

Δημοσίευση στην κατηγορία:
 

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# Constandinos said:

Δηλαδή ο Ζαχαρίας δεν θα πάρει ποτέ περισσότερα από την Τούλα;

22 Μαρτίου 11 at 4:54 μμ
# LaKom said:

800 itan kapote.... Tora peftoun dramatika, idios gia tous neous ypallilous....

22 Μαρτίου 11 at 6:16 μμ
# PanPan said:

Μπα, τα 800Ε τώρα λέει πως τα δίνουν στους πολύ έμπειρους..... Χαθήκαμε......

23 Μαρτίου 11 at 1:05 μμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

ÐïëéôéêÞ Ó÷ïëéáóìïý: Äåí åðéôñÝðåôáé ÷ñÞóç êþäéêá HTML. Ôá URIs êáé ïé áëëáãÝò ãñáììÞò ìåôáôñÝðïíôáé áõôüìáôá. Ç äéåýèõíóç e–mail óáò äåí èá åìöáíéóôåß óå äçìüóéá óåëßäá.

(απαιτούμενο) 
(προαιρετικό)
(απαιτούμενο) 
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image