Παναγιώτης Καναβός:Μάλλον βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα. Από τις πρώτες σελίδες του site δεν φαίνεται άν και πόση βαρύτητα δίνεται στο development. Και αυτό είναι ευθύνη του SITE και όχι του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. Πρόκειται για Web Usability 101.
Όταν κάποιος πάει σε ένα event site έχεις περίπου 30" να τον πείσεις ότι είσαι σοβαρός και δεν θέλεις να του φας τα λεφτά. Θα κοιτάξει την πρώτη σελίδα, άντε να προχωρήσει στην Agenda ίσως και το schedule. Αν μέχρι αυτό το σημείο δεν έχει βρει αυτό που θέλει θα βαρεθεί και τον έχασες. Ακόμα και αν φτάσει στους speakers, που να μαντέψει ο ταλαίπωρος για τί θα μιλήσει ο καθένας?
Τί συμπέρασμα να βγάλεις από τα 4 tracks, τα εξής δύο, το Web Application Penetration Training Track ?
Πιστεύω ότι το site πρέπει να προσεχτεί λίγο παραπάνω για να μην τρομάξει τον κόσμο αντί να τον προσελκύσει.
Μάλλον εσύ βιάστηκες και δεν έχεις καταλάβει περι τίνος πρόκειται. Νταξ... δεν σε παρεξηγώ....
Απλά θέλω να σου κάνω μερικές παρατηρήσεις διότι μίλησες με ύφος πατερναλιστικό και με κάποιες επιθετικές αιχμές:
1. Δεν συνηθίζω να βιάζομαι να "μιλήσω".
2. Επειδή ξέρω και μερικούς ομιλητές εκεί πέρα, ξέρω τι γράφω ΑΚΡΙΒΩΣ!
3. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ προσπαθώ να πείσω κανέναν και δεν είναι του στυλ μου να κάνω "πωλήσεις" τέτοιου είδους! Άλλωστε εγώ δεν πρόκειται να κεδίσω τίποτε από όλη αυτήν την ιστορία.
4. Προσωπικά,
καθόλου δεν με απασχολεί αν θα "πείσω" κάποιους να έρθουν αν το διαβάσουν τα πρώτα 5 λεπτά ή τα πρώτα 105 - καλύτερα να μη σου πω το πόσο με απασχολεί γιατί θα διαγράψεις το post!!
Αυτό που ήθελα ήταν να Ενημερώσω κάποιους για κάτι που γίνεται στην
Ελλάδα 1η φορά και το θεωρώ πρωτοποριακό και πιστεύω οτι για κάποιους
πραγματικά αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσουν.
Δεν είμαι πωλητής και αυτό το event δεν απεθυύνεται σε πωλητές ούτε και σε "managers"!! Το αν μετά από αυτό θεωρεί κάποιος οτι δεν είμαι σοβαρό άτομο τότε με κρίνει με λάθος κριτήρια... και φυσικά αυτό ΔΕΝ είναι δικό μου πρόβλημα. Επίσης, δεν θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μου κάνεις μάθημα sales .... Aυτά στους επίδοξους managers! Ας το σταματήσω εδώ γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα!
5. Το πόσο "πείθει" το site εμπορικά... goto 4.
6. Αν ο "ταλαίπωρος" αναγνώστης!!! όπως λες!!! δεν καταλάβει τίποτε απ' όλα αυτά που θα διαβάσει τότε απλά ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ!!! Δεν είναι γι αυτόν αυτό!
7. Τώρα θα μου πεις, με το δίκιο σου,... "Ο άλλος θα δώσει λεφτά για να έρθει...".. θα σου πω: JUST LOOK
DEFCON.... αλλά μάλλον χάσιμο χρόνου θα ήταν. Τουλάχιστον μάθε να μπορείς να χειριστείς περιπτώσεις που η αρχή της επιτυχίας ειναι η αντισυμβατικότητα.
Και στην τελική μάλλον έκανα μεγάλο λάθος που έβαλα αυτό το post εδώ μέσα.
Ζητώ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ συγγνώμη από ΟΛΟΥΣ αυτούς που γνωρίζουν το θέμα και το background του!!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Nothing to declare...