Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το hibernation τα'δε ολα...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò objectref. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Saber στις 10-02-2007, 12:58. Υπάρχουν 10 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-02-2007, 11:22 24375

Το hibernation τα'δε ολα...

Καλημερα.

εγκατεστησα προχθες το firewall Sygate σ'ενα laptop στο σπιτι μου. Παραλληλα βεβαια, εγκατεστησα και το software του OnDSL Kit αλλα δε νομιζω να ειναι εκει το προβλημα. Απο τη στιγμη λοιπον που εγκαταστηθηκε το συγκεκριμενο firewall, εχασα το hibernation. Ενω κανει, οταν επανερχεται απο αυτο, τη στιγμη που προσπαθει να δειξει τα "πρωτα" γραφικα, το συστημα παγωνει.
    Εχει μηπως καποιος καμμια ιδεα για το πως μπορω να το διορθωσω ??

Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  01-02-2007, 19:43 24397 σε απάντηση της 24375

Απ: Το hibernation τα'δε ολα...

Από ότι φαίνεται το Sygate Firewall, έχει κάποιο ιστορικό στο ότι δεν συμπεριφέρεται καλά... Έχεις τσεκάρει με το support τους; Έχεις την τελευταία έκδοση του λογισμικού;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  01-02-2007, 20:08 24399 σε απάντηση της 24397

George J. Capnias:

Από ότι φαίνεται το Sygate Firewall, έχει κάποιο ιστορικό στο ότι δεν συμπεριφέρεται καλά... Έχεις τσεκάρει με το support τους; Έχεις την τελευταία έκδοση του λογισμικού;

George J.

Ναι, εχω, η μαλλον ειχα την τελευταια εκδοση, αυτη πριν το αγορασει η symantec. Το εβγαλα και το αντικατεστησα με το ZoneAlarm αλλα το προβλημα με το hibernation παραμενει οποτε σκεφτομαι μηπως φταιει ο driver για το adsl modem που εγκατεστησα ακριβως πριν το sygate. Κατεβαζω τωρα νεους drivers απο την otenet.

Σ'ευχαριστω πσντως!

Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  07-02-2007, 23:39 24653 σε απάντηση της 24399

Θάνατος στο Sygate....Μου είχε κόψει χωρίς λόγο την πρόσβαση στο Internet. Το απεγκατάστησα τυχαία, και ωωωπππππ, θαύμα, ξαναμπήκα.....

Τώρα χρησιμοποιώ(όποτε χρησιμοποιώ) το Comodo, που κάνει πολύ καλή δουλειά.
    I want RAM...to live my life alone
    I want RAM...leave me be
    I want RAM...to do things on my own
    I want RAM...to live my life and to be free
  •  08-02-2007, 00:08 24654 σε απάντηση της 24653

Saber:
    Θάνατος στο Sygate....Μου είχε κόψει χωρίς λόγο την πρόσβαση στο Internet. Το απεγκατάστησα τυχαία, και ωωωπππππ, θαύμα, ξαναμπήκα..... Τώρα χρησιμοποιώ(όποτε χρησιμοποιώ) το Comodo, που κάνει πολύ καλή δουλειά.

Τελικα αν και ηταν ο κυριως υποπτος, δεν ηταν το Sygate το προβλημα (βεβαια, αυτο ξηλωθηκε και αντικατασταθηκε απο το Zone Alarm μιας και μου εκανε κατι κουλα στο lapto της εταιρειας...) Ηταν οι drivers της Otenet για το adsl. Το ξηλωσα, εγκατεστησα παλι τους ιδιους και απο καποια στιγμη και μετα, χωρις προφανη λογο, το συστημα δουλευει και παλι σωστα...

•  08-02-2007, 23:46 24701 σε απάντηση της 24654

Μη το ματιάσουμε ^_^
    I want RAM...leave me be
  •  09-02-2007, 11:40 24716 σε απάντηση της 24653

Saber:
    Θάνατος στο Sygate....Μου είχε κόψει χωρίς λόγο την πρόσβαση στο Internet. Το απεγκατάστησα τυχαία, και ωωωπππππ, θαύμα, ξαναμπήκα..... Τώρα χρησιμοποιώ(όποτε χρησιμοποιώ) το Comodo, που κάνει πολύ καλή δουλειά.

Το κατεβασα να το δω πριν λιγο. Ειναι free version και ειναι η Professional, χωρις "κομμενα" features! Εισαι ευχαριστημενος απο τη λειτουργια του ?

•  09-02-2007, 12:42 24722 σε απάντηση της 24716

Big Smile Χε χε χε... Objectref πάλι έχουμε αντικρουώμενες εμπειρίες... (Λάθος άνθρωπος νόμισα ότι είπε για το Comodo) Smile

Είχα βάλει κι εγώ το Comodo αλλά μου έσπασε τα νεύρα για δύο λόγους. Ο ένας ήταν ότι συχνά μου έβγαζε μήνυμα για update (ενώ δεν υπήρχε νέο update) και το rule engine για το firewall δεν δούλευε. Ποτέ δεν κατάφερα να το setάρω για τα P2P προγράμματα... Βέβαια είχε στο support forum διάφορα ευμεγέθη guides αλλά δεν χαλαλίζω τον χρόνο μου για τέτοια πράγματα.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  09-02-2007, 12:50 24724 σε απάντηση της 24722

KelMan:
    Big Smile Χε χε χε... Objectref πάλι έχουμε αντικρουώμενες εμπειρίες...

Χεχε...η "μαγεια" της διαφορετικοτητας...

Είχα βάλει κι εγώ το Comodo αλλά μου έσπασε τα νεύρα για δύο λόγους. Ο ένας ήταν ότι συχνά μου έβγαζε μήνυμα για update (ενώ δεν υπήρχε νέο update) και το rule engine για το firewall δεν δούλευε. Ποτέ δεν κατάφερα να το setάρω για τα P2P προγράμματα... Βέβαια είχε στο support forum διάφορα ευμεγέθη guides αλλά δεν χαλαλίζω τον χρόνο μου για τέτοια πράγματα.

Δεν εχεις κι αδικο, εγω με το ΖΑ δεν εχω καποιο παραπονο μεχρις στιγμης, αν αποκτησω ισως δω τελικα και το Comodo.

•  09-02-2007, 13:03 24725 σε απάντηση της 24724

Λάθος, λάθος! Η απάντηση έπρεπε να είναι προς Saber. Διόρθωσα το προηγούμενο post μου.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  10-02-2007, 12:58 24775 σε απάντηση της 24725

Από ότι φαίνεται το firewall είναι το πως έκατσε στον καθένα. Λ.χ είχα το Sygate και το έστειλα, το Zone Alarm κάτι μου είχε κάνει και επίσης το έστειλα, το Comodo είναι το μόνο που άντεξε πάνω από 6μηνο στο PC μου (^_^").

Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία του, αλλά όπως είπα, αυτό έγκειται και στην προσωπική εμπειρία του καθενός.
    I want RAM...leave me be
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems