Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ήρθε η ώρα...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 29-06-2005, 23:45. Υπάρχουν 14 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-06-2005, 16:27 3034

Computer [co] Ήρθε η ώρα...

Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: σε αυτούς που νομίζουν ότι δουλεύω για την Microsoft, και σε αυτούς που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω για την Microsoft!  Πριν λίγο καιρό δημιουργήθηκε μία νέα θέση στην Microsoft Hellas, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ (μπορώ να πω ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα), και είπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου!  Έτσι λοιπόν, μετά από εξοντοκτικά interviews, από τη Δευτέρα θα είμαι ο νέος Senior Developer Evangelist της Microsoft Hellas.  Αυτός, βέβαια, είναι ο "εσωτερικός" μου τίτλος – ο ανακοινώσιμος ελληνικός τίτλος μάλλον δεν θα περιέχει την λέξη ευαγγελιστής, διότι ακούγεται "κάπως" στη χώρα μας.  Αν έχει κανείς καμία καλή ιδέα, ελεύθερα!

Άσχετα με τον τίτλο, μερικά από τα πράγματα που θα κάνω είναι τα εξής:

- Ο βασικότερος ρόλος μου είναι αυτός του "ενδιάμεσου" μεταξύ των developers (με ιδιαίτερο focus στους architects, καθώς υπάρχουν άλλοι στο τμήμα που επικεντρώνονται στους υπόλοιπους developers) και της Microsoft.  Θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι όλα τα σχόλια, προβλήματα και απαιτήσεις δεν μένουν χωρίς λύση ή απάντηση, και πως δεν υπάρχει κάτι που να σταματά έναν architect από το να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα .ΝΕΤ.
    - Βοήθεια (μεγάλων, κυρίως) πελατών και συνεργατών να περάσουν σε .ΝΕΤ, είτε αυτό σημαίνει παρουσιάσεις, είτε εκπαιδεύσεις, είτε ακόμα και συγγραφή κώδικα (όχι ολόκληρες εφαρμογές, ελπίζω!)
    - Παρουσιάσεις σε events.
    - Ζέσταμα φαγητού στα DevDays.
    - Κουβάλημα των αποσκευών του gkam στα διάφορα ταξίδια που θα πηγαίνουμε.
    - Και πολλά άλλα ωραία!

Τώρα, υπάρχει ένα μικρό θέμα με το dotNetZone…  Όπως καταλαβαίνετε, είναι λίγο περίεργο να δουλεύω στην Microsoft και να συντηρώ ένα ανεξάρτητο community, έστω και αν αυτό είναι για Microsoft-Oriented developers.  Έτσι λοιπόν, εδώ και καιρό έχω χώσει για τα καλά στα πράγματα τον gcapnias (βασικά αυτός τα κάνει όλα τώρα τελευταία, αν δεν το έχετε παρατηρήσει!), οπότε από σήμερα ο νέος σας Admin θα είναι ο gcapnias!  Οι moderators παραμένουν ως έχουν, και φυσικά θα παραμείνω και εγώ εδώ, ως μέλος!  Ό,τι βοήθεια χρειαστεί ο gcapnias θα την έχει (ήρεμα μαζί του στην αρχή, ε?), και με την άκρη του ματιού μου θα τον παρακολουθώ…  Μην ξεχνάς, Γιώργο, ότι αναλαμβάνεις την κηδεμονία του «παιδιού» μου.  Αν σε δω να το «κακομεταχειρίζεσαι», θα δεις μία άλλη πλευρά του «καλού» Patrick![8-)]Smile

Φυσικά δεν σας χαιρετώ, διότι θα είμαι εδώ συνέχεια, απλά ίσως να μην μπορώ να απαντάω σε μερικά θέματα...  Επίσης, φαντάζομαι οτι θα πρέπει να αλλάξω το signature μου από ένα απλό “Patrick” που είναι τώρα, σε 34 γραμμές disclaimer που να λέει ότι αυτά που γράφω δεν είναι η άποψη της Microsoft, κλπ.  Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ, πάντως, είναι πως όποτε μαθαίνω κάτι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι πρώτοι που θα το μαθαίνετε (αν δεν με έχει ήδη προλάβει ο gcapnias!) και, φυσικά, όποτε κολλάω σε κάτι, το dotNetZone.gr θα είναι το πρώτο μέρος που θα έρχομαι και εγώ για βοήθεια (αυτό μεταξύ μας, έτσι?).

Καλή συνέχεια σε όλους, και καλή αρχή (και καλή δουλειά) στον gcapnias!!!

Patrick
  •  23-06-2005, 16:36 3035 σε απάντηση της 3034

Re: Ήρθε η ώρα...

Οπότε τώρα ξέρουμε ποιόν να πετροβολάμε Devil

Δεν μου λες, εκείνα τα ενδιαφέροντα posts για τον Internet Explorer θα παραμείνουνε?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  23-06-2005, 16:40 3037 σε απάντηση της 3035

pkanavos wrote:
    Δεν μου λες, εκείνα τα ενδιαφέροντα posts για τον Internet Explorer θα παραμείνουνε?

Χμ!  Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!  Λέτε να μην μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ Firefox???  Πάλι καλά που είναι να βγει ο 7.0 σύντομα!

Patrick
  •  23-06-2005, 17:01 3038 σε απάντηση της 3037

Άντε, και εις ανώτερα...
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  23-06-2005, 17:47 3045 σε απάντηση της 3034

Σιδεροκέφαλος εσύ και καλορίζικος ο νέος admin!

AAAAAA...
    Θα στείλω επιστολή στη Microsoft να σε απαλάξουν από το "- Ζέσταμα φαγητού στα DevDays." γιατί είμαι σίγουρος ότι θα πεινάσει πολύς κόσμος! Stick out tongueStick out tongueStick out tongue

There are 10 types of people in this world... Ones that understand binary and the ones that don't.
  •  23-06-2005, 17:50 3046 σε απάντηση της 3045

Big SmileBig SmileBig Smile

Ευχαριστώ ρε!

Patrick
  •  23-06-2005, 18:02 3047 σε απάντηση της 3034

Smile [:)] Re: Ήρθε η ώρα...

Καλή αρχή Patrick !!
    Άντε αποκτήσαμε και insider ...
    Μπας και δούμε προκοπή ...

Καλή δύναμη !!!!

Πάνος Αβραμίδης
  •  23-06-2005, 19:12 3048 σε απάντηση της 3047

Θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Εγώ ΠΑΝΤΑ αγαπούσα τη Microsoft και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έβαλα firefox! (Ενταξει, μη βαρατε κ. ευαγγελιστά, μόνο για δοκιμές, μονο για δοκιμές...για να δω πως φαίνονται στους κοινούς θνητούς τα μαγικά που φτιάχνω στον IE!)

(σλουρπ σλουρπ)

Επίσης δεν googlarω....MSNSearchάρω! Ναι, ναι! Αλήθεια! Winamp? Τι είναι αυτό; Γκουχ, το PS2 δεν το ξέρω, ποτέ μου δεν το συνάντησα...ειναι καποια ρατσα ωδικού πτηνού;

Linux...linux...α, είναι σαν το cleenex ενα πράγμα;

(σλουρπ σλουρπ)

Τελος, απερίφραστα εκφράζω τη χαρά μου που αποκτήσαμε νέον admin τον gcapnias και του υποβάλλω τα θερμά μου σέβη.

(σλουρπ...σλουρπ...γιατι βαραει και άσχημα ο ατιμος....Smile )

Αυτά! Καλή αρχή! (σκουπιζουμε σάλια)

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  23-06-2005, 19:13 3049 σε απάντηση της 3034

Μου φαίνεται παράξενο να διαβάζω τα posts του Patrick χωρίς το εικονίδιο του admin...

Εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει πιο πολύ καλή δουλειά εδώ στο forum, και θα βάλω τα δυνατά μου, να φανώ άξιος της επιλογής του, ώστε να συνεχιστεί αυτή του η προσπάθεια με την ίδια ή και μεγαλύτερη επιτυχία.

Είμαι σίγουρος ότι το μάτι του θα είναι πάντα εδώ... Βέβαια τώρα θα έχουμε και κάποιον για να του «γκρινιάζουμε» περισσότερο, ώστε να έχουμε καλύτερη πληροφόρηση και πρόσβαση σε Beta, Events και ότι άλλα resources χρειαστούμε.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  23-06-2005, 20:40 3057 σε απάντηση της 3049

Προς αμφοτέρους:Smile
    Καλή επιτυχία στις νέες υποχρεώσεις

Άρης

Aris
  •  26-06-2005, 13:00 3106 σε απάντηση της 3034

Patrick, είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξεχάσεις το "παιδί " σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κοινότητα που δημιούργησες και καλή επιτυχία στα "ευαγγελικά" σου καθήκοντα.
    Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  26-06-2005, 15:04 3108 σε απάντηση της 3034

Συγχαρητήρια για το δημιούργημά σου, συγχαρητήρια και για τη δουλειά σου!
    Επίσης σιδεροκέφαλος ο νέος admin!
    Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θα φάω ban από το forum λόγω των μηνυμάτων μου περί linux Stick out tongueStick out tongueStick out tongueStick out tongueStick out tongueStick out tongueStick out tongueStick out tongueStick out tongue
  •  26-06-2005, 15:28 3109 σε απάντηση της 3108

Επειδή από αύριο δεν θα μπορώ να σχολιάσω το θέμα Linux (Stick out tongue), ήθελα απλά να σου πω να μην ανησυχείς!  Το forum είναι εντελώς ανοιχτό (και ανοιχτόμυαλο), σε ότι αφορά τεχνολογίες.  Μπορείς να λες ελεύθερα ότι θες για το Linux!  Μακάρι να ξεκινούσε και ένα thread που να εξηγεί πως να "παίξει" κανείς με το Mono (κάτι σαν step-by-step, for Linus dummies!)

Patrick
  •  26-06-2005, 15:51 3110 σε απάντηση της 3109

Καλή ιδέα! SmileSmileSmile
    Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το mono, το εγκατέστησα αυτόματα μέσω yum στο fedora που έχω. Μόλις το ψάξω λίγο όμως θα επανέλθω με info ή θα μεταφράσω κανένα how toSmile
  •  29-06-2005, 23:45 3221 σε απάντηση της 3110

Μια ώρα να μην ανοίξω το DNZ και συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα!
    Καλή δύναμη και στους δύο!

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems