Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σε αναζήτηση VERY simplified εργαλείου file management με web front-end over FTP ή HTTP

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 11-02-2008, 09:38. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-02-2008, 15:54 39995

Σε αναζήτηση VERY simplified εργαλείου file management με web front-end over FTP ή HTTP

Ψάχνω να βρω ένα εργαλείο που να μου δίνει ένα πολύ απλό web-based interface στο οποίο με πολύ εύκολο τρόπο ορισμένοι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν φακέλους, υποφακέλους κλπ. και να ανεβάζουν αρχεία και άλλοι χρήστες θα μπορούν να τα κατεβάζουν.

Χρειάζομαι δηλαδή ένα file manager, με χρήστες / ρόλους προφανώς, και πολύ απλό interface. Ψάχνω να βρω κάτι stand-alone (εννοώντας οτι και το dnn έχει κάτι τέτοιο, αλλά είναι μέρος της πλατφόρμας). Εχει κανείς να μου προτείνει τίποτα;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  08-02-2008, 16:52 39999 σε απάντηση της 39995

Απ: Σε αναζήτηση VERY simplified εργαλείου file management με web front-end over FTP ή HTTP

Έχεις δοκιμάσει τον HTTP Commander (www.http-com.com)?

Manos
  •  08-02-2008, 17:07 40001 σε απάντηση της 39999

Απ: Σε αναζήτηση VERY simplified εργαλείου file management με web front-end over FTP ή HTTP

Οχι, και ούτε τον είχα υπόψη μου. Φαίνεται ελκυστικός, και τον κοιτάω ήδη. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση βέβαια είναι και αυτή ευπρόσδεκτη.
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  08-02-2008, 22:48 40013 σε απάντηση της 40001

Πολλοί Javascript WYSIWYG editors περιλαμβάνουν ένα ψευτο-file manager για να μπορεί κάποιος να κάνει τέτοιες δουλείες - δημιουργεί καταλάγους και ανεβάζει αρχεία σε ένα managed directory. Κάτι τέτοιο θες να κάνεις;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  08-02-2008, 23:29 40014 σε απάντηση της 39995

Επίσης μπορείς να βρεις και μια σειρά από open source λυσείς με μια απλή αναζήτηση σε CodeProjcet και CodePlex.

Μια εξ αυτών είναι και αυτή http://www.codeproject.com/KB/aspnet/WebFileManager.aspx

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός που θα το ανεβάσεις και τι θα επιτρέπεις να ανέβει γιατί με το που θα το βάλεις έχεις ανοίξει το δρώμο για να hack- έψει κάποιος το site.

MSc Konstantinos Pantos
    MCP Software Engineer
    http://blog.pantos.name
    http://kostas.pantos.name
  •  09-02-2008, 01:13 40019 σε απάντηση της 40013

George J. Capnias:
    Πολλοί Javascript WYSIWYG editors περιλαμβάνουν ένα ψευτο-file manager για να μπορεί κάποιος να κάνει τέτοιες δουλείες - δημιουργεί καταλάγους και ανεβάζει αρχεία σε ένα managed directory. Κάτι τέτοιο θες να κάνεις;

Κάτι τέτοιο, αλλα θα προτιμούσα να υπάρχουν χρήστες και ρόλοι με κάποιον τρόπο (όχι ntfs).

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  09-02-2008, 01:18 40020 σε απάντηση της 40014

spantos:
    Επίσης μπορείς να βρεις και μια σειρά από open source λυσείς με μια απλή αναζήτηση σε CodeProjcet και CodePlex.

Σιγουρα είναι εφικτό να βρεθούν λύσεις από τις αναζητησεις, απλά όποτε θέτω μια τέτοια ερώτηση στο DNZ υπονοεί περισσότερο το "έχετε δοκιμάσει κάτι εσείς και ειστε ικανοποιημένοι;" παρά το απλό "πού θα βρώ το τάδε;". Μην μπω σε λεπτομέρειες, πιστεύω οτι και οι δυο γνωρίζουμε τη συγκίνηση των δοκιμών εφαρμογών που υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια και τελικά παίρνεις μια πικρή γεύση στα χείλια (πωωω τι έγραψα ο ποιητής) :)

spantos:
    Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός που θα το ανεβάσεις και τι θα επιτρέπεις να ανέβει γιατί με το που θα το βάλεις έχεις ανοίξει το δρώμο για να hack- έψει κάποιος το site.

Χεχε, στην περίπτωση για την οποια το θέλω... είναι πιθανόν να μην υπάρχει καν site! :) :) [EDIT] Με την έννοια του web site / portal / whatever public φυσικά, site θα υπάρχει υπό την ευρεία έννοια του όρου :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  09-02-2008, 10:19 40024 σε απάντηση της 40019

cap:
    George J. Capnias:

Κάτι τέτοιο, αλλα θα προτιμούσα να υπάρχουν χρήστες και ρόλοι με κάποιον τρόπο (όχι ntfs).

Θα μπορούσες να δεις ζευγάρια editor-file manager σαν τα:

Το FreeTextBox έχει το FileManager ενσωματομένο, άλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η ανάπτυξή του συνεχίζεται ακόμα.

Επίσης υπάρχει και ένας καινούγιος editor στο Codeplex o HTML Editor for ASP.NET AJAX, που έχει και αυτός ένα παρόμοιο plug-in, αλλά είναι μόνο για εικόνες.

Υπόψην ότι αν και οι editors είναι open source - εκτός από το FreeTextBox - τα extensions είναι commercial.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  09-02-2008, 11:27 40025 σε απάντηση της 40024

Ενδιαφέροντα και το CKFinder (για Read-only καταστάσεις) και το MCFileManager.NEΤ.

Πιστεύω οτι έχω αρκετό υλικό για να εξετάσω σε περίπτωση που μου ζητηθεί τελικά να υλοποιήσω αυτό που θα μου ζητηθεί να υλοποιήσω :) Κλείνω το θέμα, ευπρόσδεκτες και άλλες προτάσεις βεβαίως.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  11-02-2008, 09:38 40065 σε απάντηση της 40025

Αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ!!!!
    Μην ξεχάσεις σε περίπτωση που υλοποιήσεις αυτό που θα σου ζητηθεί να υλοποιήσεις σαν υλοποίηση με τις παραπάνω υλοποιήσεις να αναφέρεις εδώ ποιο σε βοήθησε περισσότερο υλοποιώντας την υλοποίηση (ουφ Smile)
    Κοινώς αν βρεις κάποιο από τα παραπάνω χρήσιμο να το μοιραστείς!

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems