Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Offline Rant ...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò anjelinio. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 03-05-2008, 17:53. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-05-2008, 12:40 41749

Offline Rant ...

... είμαι στα γραφεία του (μ)πελάτη.

• Δεν έχω msn
    • Δεν έχω web msn
    • Δεν έχω πρόσβαση στο gmail
    • Δεν έχω πρόσβαση στο εταιρικό καν email, γιατί είναι https και ΣΚΑΕΙ ο explorer !!!

Communication is a tool γαμώτη μου ! Αισθάνομαι μόνος μέσα σε μια αίθουσα με 20 άτομα ... ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!

... γιατί, γιατί, γιατί είμαι εδώ μέσα ;;; Έχει τρελή λιακάδα έξω, ενώ μέσα έχει μόνο κρυόκ*λους τραπεζικούς.

Αυτά ... τα παράπονα της μέρας.

Angel
    O:]
  •  02-05-2008, 13:12 41750 σε απάντηση της 41749

Απ: Offline Rant ...

Έχεις την ειλικρινή μας συμπαράσταση. Σε καταλαμβαίνουμε απόλυτα!

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  02-05-2008, 13:15 41751 σε απάντηση της 41749

Κουράγιο κουράγιο και πάλι κουράγιο.
    • Είμαι σε ένα γραφείο μόνος μου (Όλοι έχουν πάρει άδεια)
    • Έχω deadline και είμαι πνιγμένος μέχρι το λαιμό
    • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνω exception με τίποτα (δεν θα σε πιάσω ρε Μέρφυ θα δεις τι έχεις να πάθεις!!)
    • Βλέπω έξω το καιρό και με πιάνει ο καημός
    Δεν ξέρω αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αλλά είμαστε και άλλοι σαν και εσένα!!!! Big Smile

ά ρε άτιμη μπουρζουαζία τι σου έμελλε να πάθειςAngry

Manos
  •  02-05-2008, 13:35 41752 σε απάντηση της 41751

... ρε παιδιά ... κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι τον πατέρα μου. Λογιστής σε επιχείρηση, 3 και κάτι ηταν ΠΑΝΤΑ στο σπίτι και τρώγαμε όλοι μαζί. Μετά ύπνο, και μετά καφέ στη βεράντα κοιτώντας το μικρό κηπάκι στο μικρό μας σπίτι στο Περιστέρι. Φτωχός αλλά ευτυχής.

Τώρα σκέφτομαι εγώ τον εαυτό μου, που βγάζω περισσότερα το μήνα απο τους 2 γονείς μου μαζί, ζώ σε ένα πιο όμορφο σπίτι με θέα πάνω στην Πετρούπολη ... αλλά ... δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα !

Νομίζω ότι πλέον έχουμε γίνει 3 τάξεις:

Workers - οι προλετάριοι. Δουλεύουν αρκετά, σε σκληρές δουλειές και δεν ξέρουν τι θα τους έρθει αύριο, παντρέυονται όμως στα 24 και στα 28 έχουν 2 παιδιά, πίνουν καφέ και μπύρα μεταξύ τους συχνά.

Τα μέλη του "κόμματος" - εμείς. Ζούν με τους δικούς τους ως τα 28 γιατί δεν θα είχαν χρόνο να την παλέψουν μόνοι τους σε ένα σπίτι, και τον πίνουν όλη μέρα κι όλη νύχτα στη δουλειά σαν ... "knowledge workers" ... μη χ**ω ...

Και τα αφεντικά των προλετάριων, και τα αφεντικά τα δικά μας, τα οποία μας τρέχουν αλύπητα και χωρίς καμμία ντροπή γιατί είμαστε βλάκες. Ειδικά τα πρώτα αφεντικά την έχουν καλά ... πληρώνουν τους προλετάριους για να μας φτιάχνουν τα σπίτια και τα μαλλιά, επειδή εμείς δεν προλαβαίνουμε πλέον ...

Μπούχτησα λέμε;;;

Angel
  •  02-05-2008, 13:37 41753 σε απάντηση της 41752

Και γιατί δεν τα παρατάς όλα να πιάσεις μια g700 δουλίτσα;

(Ρωτάει ο συνήγορος του διαβόλου - προφανώς για τους ίδιους λόγους για τους οποίους και εγώ δεν θα το έκανα).

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  02-05-2008, 14:00 41755 σε απάντηση της 41753

Ναι ρε γαμώτο ... είναι εθιστικό τούτο το @#%^$%*! λούκι ...

" ... Είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά, μα είναι στενά τα περιθώριά της ... "

... προσπαθώ βέβαια .. κάτι ένα συγκρότημα, κάτι ένα μικρό studio για πρόβες ... κι ότι φέρει ρε φίλε

Angel
  •  02-05-2008, 14:01 41756 σε απάντηση της 41753

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος εδω μέσα που ΔΕΝ βρισκεται σε παρόμοια κατάσταση Tongue Tied...

Ας πώ και γώ τον πόνο μου...

- Ψάχνω το αφεντικό μου 3 μέρες και δεν το βρίσκω.
    -Ένα γ***νο job μου έχει χαλάσει γιορτές, σαβατοκυρίακα, διακοπές  τους τελευταίους τρείς μήνες (Και απ ότι φαίνεται είναι μ**α της Microsoft).
    -Μου έφυγε ένας developer και έχω πήξει.
    -Η παραλία είναι 100 μέτρα από εδώ και μου φωνάζει...

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  02-05-2008, 14:28 41758 σε απάντηση της 41756

Μπράβο παίδες συγχαρητήρια. Καταφέρατε να με ψυχοπλακώσετε Παρασκευή μεσημέρι!@$%!#$%!@#$%

Έτσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα και να γίνω Project Manager. (φτου μακριά από εμάς!!!)

Ακούς Cap. Big Smile

Manos
  •  03-05-2008, 17:53 41766 σε απάντηση της 41758

Τώρα, μεταξύ σοβαρού και αστείου και χωρίς απαραίτητα να υπάρχει πάντα δυνατότητα επιλογής, είμαι της φιλοσοφίας ότι δεν χρειάζεται κανείς msn/gmail κλπ. όταν είναι στον πελάτη. Γενικά πρέπει κανείς να δουλεύει στον πελάτη. Όχι τόσο ώστε να χρειάζεται αυτά τα εργαλεία.

Γενικά δεν είμαι οπαδός του custom development, αλλά σίγουρα υπάρχει κι αυτό και πολύς κόσμος βγάζει χρήματα έτσι, κάνοντας καλές δουλειές. Αλλά σε κάθε περίπτωση το να δουλεύει κανείς στον πελάτη δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. Όσο πολύπλοκο και να είναι το business logic ή το integration.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems