Για σας , ειμαι μαθητης της τριτης λυκειου.
Ειμαι γραμμενος στο forum απο τοτε που ειχε 500 μελη και ασχολουμε με τον προγραμματισμο απο την 1 γυμνασιου(Οταν λεω προγραμματισμο δεν μιλαω για subseven και αλλες τετοιες βλακιες για να κανω τον εξυπνο στους ασχετους αλλα για επιληση αλγοριθμων , και κατασκευη προγραμματων με v.s για προσωπικη χρηση).. Και τωρα δεινω πανελληνιες!!
Θα μου πειτε γιατι δεν γραφω αυτο το θεμα , αφου πρωτα γραψω να ξερω και τα μορια μου; Απλα γιατι δεν θελω να το αφησω τελευταια στιγμη οπως κανουν οι περισσοτεροι "νεοελληνες", γενικα παντως ειμαι πολυ καλος μαθητης(μονο φετος) και εχω πιθανοτητες να περασω μεχρι και πολυτεχνιο αθηνας(κατι που ομως δεν θελω, αν κρινω απο αυτα που εχω μαθη για τις σχολες).
Γενικα απο το σχολειο δεν ειναι οτι υπαρχη ελληψη ενημερωση σχετικα με τις σχολες, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχη ενημερωση. Δεν μας εχουν πει καν πιες υπαρχουν!Ωστοσο εψαξα μονος μου και ρωτησα ενα γνωστο μου. Τi με ενδιαφερει συγκεκριμενα; Ξερω πως στην ελλαδα δεν πουλαει , αλλα εμενα με πορωνει hardware και αρχιτεκτονικη υπολογιστων! Για αυτο η πρωτη προτιμηση μου ειναι το ΜΗΧΑΝΙΚΗΩΝ Η.Υ και πληροφιρκης πατρας.Ωστοσο θα ηθελα και αλλες πληροφοριες σχετικα με τις σχολες π.χ. με ενδιαφερει το πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων αθηνας το καποδιαστριακο , εχω δει τα μαθηματα που εχουν(μεσω της ιστοσελιδα της). Το βασικο μου ερωτημα ειναι: Ποσο σιγουρος ειμαι για αυτο που νομιζω οτι ειναι η σχολη;Για αυτο θα ηθελα την γνωμη και την γνωση σας για τις σχολες.
ευχαρηστω εκ των προτερων