Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Note: Installer may or may not be installed correctly on your device

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 03-02-2010, 15:00. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-02-2010, 11:04 56923

Note: Installer may or may not be installed correctly on your device

Συνημμένα: 3-2-2010 11-00-54 πμ.png

Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους μερικοί άνθρωποι όταν τα γράφουν αυτά! Έβγαλα κι ένα screenshot γιατί μπορεί να το βγάλουν κάποια στιγμή (ελπίζω τουλάχιστον).

Δείτε το μήνυμα (με κόκκινο) στο κάτω μέρος της σελίδας από την οποίο μπορεί κανείς να κατεβάσει τον Microsoft Tag reader. Προσωπικά το αφήνω ασχολίαστο. Απλά το παραθέτω!

http://gettag.mobi/

edited: α... και μην νομίζετε ότι το μήνυμα βγαίνει επειδή άνοιξα τη σελίδα με τον desktop IE. Το ίδιο παίρνω και με τον Opera που έχω στο Windows Mobile 6.5 κινητό μου!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  03-02-2010, 11:44 56925 σε απάντηση της 56923

Απ: Note: Installer may or may not be installed correctly on your device

Χα χα χα χα!

Semantics, semantics, semantics... Αν έλεγε "Due to insufficient info of the installation process, installer may not have been installed correctly on your device" θα σου έκανε μεν εντύπωση αλλά πιστεύω όχι τόσο αρνητική για να κάτσεις να πάρεις screenshot και να το postάρεις. Μάλλον φταίει ότι είναι beta ..στην τελική θα έχει καλύτερο μήνυμα Wink

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  03-02-2010, 12:27 56928 σε απάντηση της 56925

Έχω μεγάλη καρδιά και θα το συγχωρήσω! Big Smile Τουλάχιστον όταν ανοίξεις τη σελίδα με IE σε Windows Mobile αναγνωρίζει τη συσκευή και δεν εμφανίζεται καθόλου το μήνυμα. Τώρα γιατί όχι και με τον Opera; Δεν παρέχει ο Opera αυτές τις πληροφορίες στον server;

Και κάτι άλλο: "installer may not be installed correctly on your device" ???!!! Εγώ δεν θέλω να εγκατασταθεί ο installer αλλά η εφαρμογή που έχει μέσα. Το σωστό μήνυμα είναι "installer may not run correctly on your device" ή "the application may not be installed correctly on your device".

Installer... installs. Installer... IS NOT installed. Είναι σαν να λέμε ότι ο υδραυλικός δεν εγκαταστάθηκε σωστά στον νιπτήρα μου.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  03-02-2010, 15:00 56931 σε απάντηση της 56928

Όχι ρε συ, απλά μπορεί να εννοεί ότι δεν θα εγκατασταθεί ο installer που θα εγκαταστήσει την εφαρμογή, το οποίο έχει και μια λογική.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems