KelMan wrote: |
Πριν όμως το Word doc, εγώ μιλάω για meeting και hands on demos ώστε να κάνουμε κουβέντα, να θέσουμε και να απαντήσουμε ερωτήματα, κλπ. Γιατί tutorials και παραδείγματα υπάρχουν αρκετά στο internet... |
|
Θα πρέπει να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Να έχουμε μια βάση που είναι σε τελική μορφή, να πρέπει να δημιουργήσουμε ένα bussiness layer με το o/r προγραμμα που να μπορούμε να κάνουμε κατά μεγάλο ποσοστό αυτά που θα έκανε κάποιος που θα το χρησιμοποιούσε σε μια real εφαρμογή. Να μπεί μπροστά και ένα UI που θα είναι το τελικό προς τον χρήστη.
Να έχουμε κάποια καθορισμένα goals στα αποτελέσματα που πρέπει να βγουν: Τι μου άρεσε, τι δεν μου άρεσε, τι θεωρώ ότι είναι το δυνατό του σημείο, τι θεωρώ ότι είναι το αδύνατο σημείο, αν θα έφτιαχνα μια εφαρμογή που να το χρησιμοποιούσε και αν θα το σύστηνα σε ένα, όχι έμπειρο developer, να το χρησιμοποιήσει.
Αν όλα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο θα είναι και εύκολη σχετικά η σύγκριση μεταξύ τους και της αποτελεσματικότητας στο αρχικό επιχείρημα.
Ολα τα παραπάνω, αν μαζευτούμε 2-3 ομάδες και τελιώσουμε μπορούμε να κάνουμε μια συγκέντρωση του forum - οποιος πιστεύει ότι τον ενδιαφέρει είναι καλοδεχούμενος - και να παραβρεθεί στην παρουσίαση. Τριάντα λεπτά ανά πρόγραμμα είναι μια καλή ώρα για να γίνει μια παρουσίαση.
George J.