Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

StudentGuru.gr is on!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Aggelos Biboudis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Aggelos Biboudis στις 09-03-2007, 03:33. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-02-2007, 15:52 25612

StudentGuru.gr is on!!

Το StudentGuru.gr είναι ένας χώρος συνάντησης όλων των φοιτητών τεχνολογίας της ελληνικης ακαδημαϊκής κοινότητας. Τι μπορείτε να βρείτε εκεί λοιπόν;

Επισκεφθείτε το forum και μιλήστε για το .ΝΕΤ, την Java, την ανάπτυξη εφαρμογών, τα Vista, το Linux, τα ρομπότς, τις τεχνολογίες του web και για όλες τις τεχνολογίες που πρωταγωνιστούν σήμερα. Διαβάστε blogs και σας καλούμε να ξεκινήστε το δικό σας blog, το οποίο ενεργοποιείται δωρεάν με την εγγραφή σας!

Προσπαθούμε επίσης να συγκεντρώνουμε και να παρουσιάζουμε πληροφορίες σε θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους φοιτητές: Μεταπτυχιακά, θέσεις εργασίας για φοιτητές, υποτροφίες , σεμινάρια, συνεντεύξεις από ανθρώπους που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τεκτενόμενα της Πληροφορικής στην Ελλάδα κτλ.

Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε όλες τις σελίδες και θα χαρούμε πολύ εαν μας βοηθήσετε σε αυτήν την προσπάθεια γράφοντας τις απόψεις σας.

www.studentguru.gr is now officially on!!!!

O admin του SG,
    grnemo

(συμπαθάτε με, αλλά πάντα ήθελα να υπογράψω έτσι. heHEEEhEHheHEhe :D:D:D:D:D:D )

https://twitter.com/biboudis
  •  28-02-2007, 15:56 25613 σε απάντηση της 25612

Απ: StudentGuru.gr is on!!

Συγχαρητήρια παιδιά και καλή αρχή. Ωραίο και το skin / λογότυπο :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  07-03-2007, 00:47 26010 σε απάντηση της 25613

Re: Απ: StudentGuru.gr is on!!

Έχει απλό artwork και θα κάνουμε κάτι πιο sofisticated όσο περνάει ο καιρός. Προς το παρόν νομίζω ότι η πρώτη φάση πέρασε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
    Thx very much μεταξύ άλλων και τον Mr. G για την πολύτιμη βοήθειά του!!!

Mr. George J. Capnias My Βest Regards!!!!
    Άγγελος SmileSmile

•  07-03-2007, 10:54 26036 σε απάντηση της 26010

Απ: Re: Απ: StudentGuru.gr is on!!

Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά και συνεχίστε έτσι

Palladinos Nick
    Software Engineer
    -----------------------
    The limits of my language mean the limits of my world. (Ludwig Wittgenstein)
  •  07-03-2007, 11:47 26041 σε απάντηση της 26010

Απ: Re: Απ: StudentGuru.gr is on!!

grnemo:
    Έχει απλό artwork και θα κάνουμε κάτι πιο sofisticated όσο περνάει ο καιρός.

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ήδη sofisticated και σχεδόν άψογο. Απαλά χρώματα που δεν κουράζουν. Επίσης μου άρεσε που δεν έχουν όλες οι περιοχές στην αρχική σελίδα containers (π.χ. περιοχές Καλωσήρθατε και Τελευταίες Ειδήσεις). Εγώ το μόνο που θα έκανα θα ήταν να κάνω λίγο επίπεδα τα containers και το πλήκτρο αναζήτησης και θα άφηνα μόνο την μπάρα του βασικού μενού να έχει αυτό το τρισδιάστατο εφέ. Άψογο το λογότυπο!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  09-03-2007, 03:33 26166 σε απάντηση της 26041

Re: Απ: Re: Απ: StudentGuru.gr is on!!

Thx very much για το feedback!!!! Θα κοιτάξω για τα containers...Υπάρχουν κάποιες ιδέες, που σιγά σιγά τις βάζουμε στο πρόγραμμα!!!

Thx!!!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems