Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Sunshine

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Νατάσα Μανουσοπούλου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 03-05-2007, 13:20. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-05-2007, 10:39 31331

Sunshine

<rant>
    Το είδατε; Μην κάνετε τον κόπο! Είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου.
    Δύσκολα μπορώ να θυμηθώ μια παραδοχή ή σκηνή αυτής της ταινίας όπου δεν παραβιάζονταν τουλάχιστον τρεις φυσικοί νόμοι ταυτόχρονα, ή η στοιχειώδης λογική.
    Μετά τη μέση κάνει μια άχρηστη στροφή από ΕΦ σε -- θρίλερ; τρόμου; ούτε ο σεναριογράφος ούτε ο σκηνοθέτης ήξεραν τι έκαναν, και το διάνθισαν με τόσα φτηνά κόλπα που κατάντησε γελοίο. Το τέλος του είναι η απόλυτα προβλέψιμη και ακόμα πιο απίστευτη κορύφωση δύο τελείως χαμένων ωρών.
    Θα έγραφα περισσότερα, αλλά θα είναι spoiler, και μπορεί κάποιος να έχει μαζοχιστικές τάσεις και να θέλει να το δει.
    </rant>
    Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  03-05-2007, 11:17 31335 σε απάντηση της 31331

Απ: Sunshine

Όντως, μια απο τις μεγαλύτερες μούφες που παίχτηκαν τελευταία στους κινηματογράφους.. Ειδικά το τέλος.. τα τελευταία 20 λεπτά του έργου ήτανε λες και έβλεπες Coyote και RoadRunner να κάνουν τα "δικά" τους..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  03-05-2007, 12:09 31345 σε απάντηση της 31335

Χμ... απ' ότι βλέπω στο http://www.critics.gr/Product/Sunshine/Show.aspx, οι κριτικοί του δώσανε από 100 μέχρι και 40!

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  03-05-2007, 13:14 31348 σε απάντηση της 31345

Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ αντικρουόμενες απόψεις... Μπορεί τελικά να είναι "love/hate" φάση...

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  03-05-2007, 13:20 31349 σε απάντηση της 31348

Κοίτα, εγώ το γούσταρα όπως είπα μέχρι τα τελευταία 15 λεπτά περίπου.. Απο εκεί και πέρα, άρχισε να γίνεται βλακία.. Εαν βρίσκανε ένα καλύτερο τέλος και δεν το μπλέκανε έτσι όπως το μπλέξανε, προσωπικά θα μου άρεσε..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems