Καλημέρα παιδειά.
Θέλω να μου δώσετε την πολύτιμη συμβουλή σας για το παραπάνω θέμα.
Λοιπόν, έχω τα Vista Premium 32-bit, και για την προστασία του υπολογιστή μου χρησιμοποιώ ένα freeware πρόγραμα το AVG.
Πρόσφατα όμως - πιστεύω ότι οφείλεται σε ιό - ξαφνικά και χωρίς λόγο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το aero style στην επιφάνεια εργασίας μου αν και το είχα μόνιμα ενεργοποιημένο.
Έψαξα το θέμα και δεν μπόρεσα με κανέναν τρόπο να το επαναφέρω ούτε καν με rollback (Εξαφανίστηκε αυτή η δυνατότηα λες και δεν την είχε ποτέ το λογισμικό μου).
Τέλος πάντων αποφάσια να κάνω λίγη υπομονή για να τελειώσω ένα project που έχω να παραδώσω σε έναν πελάτη μου, αλλά αμέσως μετά θα κάνω format και επανεγκατάσταση από το μηδέν (Δυστυχώς).
Το θέμα είναι ότι πλέον άρχισα να ανησυχώ για την αποτελεσματικότητα του antivirus μου. Έτσι λοιπόν έκανα μια μικρή έρευνα στο google, αλλά δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου γιατί υπάρχουν πολλές απόψεις και επίσης αρκετά από τα "καλά" antivirus, έχουνε το μειονέκτημα ότι αποροφούν υπερβολικά πολλούς πόρους του συστήματος ή (ειδικά για την Symantec), διάβασα ότι στην περίπτωση απεγκατάστασης πειράζουν και άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να δημιουργείται "πρόβλημα".
Όποτε μην ξέροντας τι να κάνω, σκέφτηκα να αποτανθώ σε εσάς και να ζητήσω την βοήθειά σας, τελικά ποιο είναι το "καλύτερο" ή τα "καλύτερα" antivirus ???
Test your limits... and go beyond