Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Θέλω να αγοράσω φορητό...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 06-12-2009, 13:45. Υπάρχουν 39 απαντήσεις.
Σελίδα 3 από 3 (40 εγγραφές)   < 1 2 3
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-12-2009, 11:49 55688 σε απάντηση της 55687

Απ: Θέλω να αγοράσω φορητό...

manosB:
    Dimitris Papadimitriou:
    Ωραίος φαίνεται. Σύμφωνα με το site της DELL όμως ξεκινάει από τα 2700$. Φυσικά σε αυτά τα θέματα στην Ελλάδα 1$=1,1EUR περίπου...

Ωραίος αλλά να πληρώνω 2700$ + και να έχω μόνο 2GB μνήμηAngry Απαράδεκτο, 8GB θα ήταν το ελάχιστο που θα δεχόμουν

Εντάξει μπορείς να το αλλάξεις αλλά δεν μπορεί να στον σερβίρει η Dell σαν τον "World's Most Powerful Workstation" και να στον δίνει με 2GB

Και μάλιστα 2GB σε δυο modules! Που σημαίνει ότι τα πετάς για να κάνεις upgrade! Hellooooo!!!

edited: Και με 5400rpm disk!!! Γιώργο θα σου έλεγα να αρχίσεις να κοιτάς προς τον Fujitsi Celsious H270 που έχω πάρει εγώ, αλλά παίρνει μέχρι 8GB RAM. Τουλάχιστον όμως τον δίνουν αρχικά με 4GB σε ένα module! Και φυσικά δίσκο στα 7200.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  04-12-2009, 13:43 55690 σε απάντηση της 55687

Μάνο με απογοητεύεις! Θα αγόραζες ποτέ Ferrari στη βασική έκδοση και το μικρότερο κινητήρα? Και θα διαμαρτυρόσουν για το κόστος? Εδώ μιλάμε για επαγγελματικά μοντέλα! Είμαστε σοβαροί επαγγελματίες! Και βέβαια δεν θα πάρουμε τη βασική έκδοση!

Θα πάρουμε την έκδοση με τον i7-920XM (2GHz), τα 16 GM Ram στα 1333ΜΗΖ (δεν δίνουν πάνω από 8GB στα 1600), 3x256GB SSD σε RAID 5 και WUXGA ανάλυση. Την κάρτα την αφήνουμε του κουτιού, γιατί φυσικά οι επαγγελματίες δεν ενδιαφέρονται για γραφικά. Άσε που το 1GB της ΑΤΙ είναι αρκετό για απλές παρουσιάσεις.

Και όλα αυτά με ένα κόστος μόλις $8300 για ένα μηχανάκι που θα δείχνει αξιοπρεπώς τα Business Intelligence demos του καινούριου Project Server 2010!

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  04-12-2009, 13:44 55691 σε απάντηση της 55688

Λίγο υπομονή κύριες και κύριοι συνάδελφοι θα έρθει συντομα στην Ελλάδα το Alienware.

Όσο για το Μ6500 βγαίνει στα 3.500€ αν το κάνεις τούμπανο αλλα έχει κάτι που μου την σπάει δεν έχει bluetooth

Antonios Chatzipavlis

•  04-12-2009, 13:51 55692 σε απάντηση της 55690

Παναγιώτης Καναβός:
     Και όλα αυτά με ένα κόστος μόλις $8300 για ένα μηχανάκι που θα δείχνει αξιοπρεπώς τα Business Intelligence demos του καινούριου Project Server 2010!

Αν μάλιστα δίνει η Dell και ένα smart δώρο τα πιάσαμε τα λεφτά μαςBig Smile

α βρε γιουχάρισμα που θέλουνε μερικοί μερικοί

Manos
  •  04-12-2009, 14:10 55693 σε απάντηση της 55691

Antonios Chatzipavlis:

Λίγο υπομονή κύριες και κύριοι συνάδελφοι θα έρθει συντομα στην Ελλάδα το Alienware.

Όσο για το Μ6500 βγαίνει στα 3.500€ αν το κάνεις τούμπανο αλλα έχει κάτι που μου την σπάει δεν έχει bluetooth

Αντώνη, Αντώνη, Αντώνη! Το Bluetooth πάει extra όπως και το WiMax αντί για WiFi. Θα μου πεις τώρα, και που θα βρω WiMax? Πουθενά, γι αυτό και δεν το έβαλα στο σετάκι με τα 8300. Πιστεύω ότι ο 3ος SSD είναι σημαντικότερος από το WiMax για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα.

Όσο για τα περί Smart, να μην ακούω υπερβολές! Θα παραγγείλετε ένα σακιδιάκι σαν το Brain Bag με ζωνίτσα στη μέση και θα κάνετε τέλεια γυμναστική 2 φορές κάθε μέρα !

•  04-12-2009, 14:28 55694 σε απάντηση της 55690

Παναγιώτης Καναβός:

Μάνο με απογοητεύεις! Θα αγόραζες ποτέ Ferrari στη βασική έκδοση και το μικρότερο κινητήρα? Και θα διαμαρτυρόσουν για το κόστος? Εδώ μιλάμε για επαγγελματικά μοντέλα! Είμαστε σοβαροί επαγγελματίες! Και βέβαια δεν θα πάρουμε τη βασική έκδοση!

Θα πάρουμε την έκδοση με τον i7-920XM (2GHz), τα 16 GM Ram στα 1333ΜΗΖ (δεν δίνουν πάνω από 8GB στα 1600), 3x256GB SSD σε RAID 5 και WUXGA ανάλυση. Την κάρτα την αφήνουμε του κουτιού, γιατί φυσικά οι επαγγελματίες δεν ενδιαφέρονται για γραφικά. Άσε που το 1GB της ΑΤΙ είναι αρκετό για απλές παρουσιάσεις.

Πολύ ωραία σύνθεση ρε Παναγιώτη, αλλά ο κλασικός σου τρόπος που γενικεύεις τα πράγματα μπορεί να ψαρώσει οποιονδήποτε! Αν θέλεις να κάνεις παρουσίαση "τα Business Intelligence demos του καινούριου Project Server 2010" τότε μίλα μόνο για τον εαυτό σου. Μην γενικεύεις τα πράγματα υπονοώντας ότι ένας σοβαρός επαγγελματίας πρέπει να δώσει $8300 για laptop! Σιγά μην πάρω και laptopοδάνειο!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  04-12-2009, 14:44 55695 σε απάντηση της 55694

Dimitris Papadimitriou:
    Πολύ ωραία σύνθεση ρε Παναγιώτη, αλλά ο κλασικός σου τρόπος που γενικεύεις τα πράγματα μπορεί να ψαρώσει οποιονδήποτε! Αν θέλεις να κάνεις παρουσίαση "τα Business Intelligence demos του καινούριου Project Server 2010" τότε μίλα μόνο για τον εαυτό σου. Μην γενικεύεις τα πράγματα υπονοώντας ότι ένας σοβαρός επαγγελματίας πρέπει να δώσει $8300 για laptop! Σιγά μην πάρω και laptopοδάνειο!

Πραγματικά, δεν σε καταλαβαίνω. Πέρυσι δεν μας έλεγε ο Daniel Moth ότι είχε πάρει το αντίστοιχο περσινό μοντέλο? Εντάξει, ο άνθρωπος δουλεύει στο Redmond, αλλά λέμε . Ε, είπα κι εγώ να δω που πάει το φετεινό top μοντέλο. Εξάλλου μιλάμε ή δε μιλάμε για το "Most Powerful Laptop in the World" που θα καλύψει τις απαιτήσεις του Καπνιά Stick out tongue

•  05-12-2009, 10:16 55709 σε απάντηση της 55672

George J. Capnias:

thrylos:

Virtualization στο Hardware πρακτικά για επεξεργαστές Intel που σκεύτεστε σημαίνει ο επεξεργαστής να υποστηρίζει Intel-VT. Αυτό φαίνεται από τα flags της CPU εαν περιλαμβάνουν το VMX.
    Για AMD πρέπει αντίστοιχα να έχει flags SVM.
    Επειδή είναι σχετικά δύσκολο να δει κάποιος τα flags χωρίς ειδικό λογισμικό και γνώσεις, ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο επεξεργαστής έχει virtualization είναι να δείτε τα μοντέλα και τη λίστα του κατασκευαστή.
    Ακόμα και τώρα ΔΕ βγαίνουν όλοι οι επεξεργαστές με Virtualization extensions γιατί οι κατασκευαστές έχουν τους (εμπορικούς) λόγους τους.

Θα σου χαρίσω ένα Acer Aspire 8940G που έχει Core i7-720QM, αν μου βρεις που είναι το option να ενεργοποιήσεις το VT support του επεξεργαστή μέσα από το BIOS... Δεν έχεις απαραίτητα VT αν το υποστηρίζει ο επεξεργαστής στους φορητούς υπολογιστές!

George J.

http://www.redhat.com/docs/en-US/Red_Hat_Enterprise_Linux/5.4/html/Virtualization_Guide/sect-Virtualization-Troubleshooting-Enabling_Intel_VT_and_AMD_V_virtualization_hardware_extensions_in_BIOS.html

http://www.youtube.com/watch?v=GKgwMDr8YY4

http://www.dell.com/content/topics/global.aspx/sitelets/solutions/management/client_mgmt_utilities?c=us&l=en&cs=555

Στο HP με Core 2 Duo T7500 που έχω τώρα πας Bios->System Configuration->Device Configurations και βλέπεις εκεί και επιλογή για Virtualization!

Λοιπόν; Θα πάρω νέο φορητό για τα Χριστούγεννα; Cool