Στα τέλη του προηγούμενου έτους μας ήρθαν αλλαγές στο τμήμα: ο εώς πρόσφατα διευθυντής, Patrick Malone, μετακόμισε στη διεύθυνση του M&O (Marketing & Operation) της Microsoft και τη θέση του θα αναλάβει η Ελένη Ραχανιώτου που προέρχεται από το SMS&P τμήμα της εταιρίας.

patrickΟ Patrick αφήνει το DPE μετά από 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Ξεκίνησε από Architect Evangelist και συνέχισε ως διευθυντής του τμήματος μετά την αποχώρηση του Πάνου Θεοδοσόπουλου. Όντας παλιός developer και φανατικός με τις νέες εξελίξεις ταίριαξε “γάντι” με το πνεύμα του DPE και άφησε σημαντικό έργο.

eleniΗ Ελένη προέρχεται από τα τμήματα πωλήσεων της εταιρίας και είναι άρτια καταρτισμένη τεχνικά. Έκανε, μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν και ένα πέρασμα από το DPE όπου είχε αναλάβει για περίπου 2 χρόνια τις πωλήσεις του Visual Studio, πριν μετακομίσει στο SMS&P. Έρχεται με πολύ όρεξη για δουλειά και διάθεση για αλλαγές, οπότε αναμείνετε νέα πράγματα σύντομα.

 

Από προσωπικής απόψεως, να σημειώσω (με κάποια μελαγχολία είναι η αλήθεια) ότι με την αποχώρηση του Patrick από το τμήμα, όλοι οι συνάδελφοι που βρήκα στο DPE όταν ξεκίνησα 5 χρόνια πριν έχουν πια φύγει. Ήταν οι:

  • Πάνος Θεοδοσόπουλος (διευθυντής)
  • Patrick Malone (architect evangelist)
  • Πάνος Κοντόπουλος (Web Platform Strategy Advisor)
  • Γιώργος Καμαρινός (Visual Studio product manager)
  • Μαρία Αργύτη (ISV DE)