Οι απαράδεκτες διαφημίσεις του Hotmail

Έχουν δημοσιευτεί 26 Οκτωβρίου 11 11:25 πμ | Μπιρμπίλης Γεώργιος 
Ένας από τους λόγους που διστάζω να συστήσω το Hotmail σε άπειρους χρήστες ή σε παιδιά είναι οι απαράδεκτες παραπλανητικές διαφημίσεις τρίτων που φιλοξενεί. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε πως ενώ λέει “Είσαι ο σημερινός ΝΙΚΗΤΗΣ ενός iPad 2!”, αναφέρει αμέσως παρακάτω “…για να προσπαθήσετε να κερδίσετε” (δηλαδή ψευδώς σου λέει πως είσαι νικητής στην αρχή [...]
Δημοσίευση στην κατηγορία: , , , , ,

Σχόλια:

# tasos said on Οκτωβρίου 29, 2011 10:42 πμ:

Θα μπορούσες να τους προτείνεις το Windows Live Mail, όπου δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

# Μπιρμπίλης Γεώργιος said on Οκτωβρίου 29, 2011 11:25 πμ:

Το Windows Live Mail είναι πολύ καλό και μάλιστα κάνει άριστα τη μετάβαση αυτόματα από το Outlook Express στα WinXP όπως διαπίστωσα πρόσφατα.

Το αδελφάκι του Windows Mail μου έχει τύχει περίπτωση όμως που δεν άρεσε σε χρήστη (δεν το καταλάβαινε;;;) και ζήτησε και του έβγαλαν τα Windows 7 και έβαλαν WinXP (εγκληματικό από μέρους αυτού που δέχτηκε να κάνει κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη μου όταν υπάρχει το XPMode που ακόμη και Pro version των Windows να μην έχεις μπορεί να στηθεί/τρέξει μέσω VMLite).

Επίσης αν ένας χρήστης χρησιμοποιεί πολλά PC, πρέπει να παίζεις με το IMAP αν δεν θες να'ρχονται τα mail σε ένα PC μόνο (ή να πείς στο POP3 να αφήνει κόπιες στο server, αλλά τότε αργεί περισσότερο στο sync γιατί τα φέρνει όλα την 1η φορά που το στήνεις σε ένα νέο PC).

Πολλοί χρήστες θέλουν να παίζουν και από Internet Cafe και PC σε σάλες ξενοδοχείων κλπ. οπότε και εκεί έχεις θέμα. Μια λύση είναι να συνδιάσεις Hotmail με Windows Live Mail για όταν δεν ταξιδεύεις, αλλά οι νέοι χρήστες δεν αρέσκονται στο να μαθαίνουν πολλά διαφορετικά UI. Επίσης πάλι θα έχεις διαφημίσεις όταν ταξιδεύεις, οπότε γιατί να μην συνδίαζες Gmail με Windows Live Mail είναι το ερώτημα...

Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη

About Μπιρμπίλης Γεώργιος

Microsoft MVP J# 2004-2010 Borland Spirit of Delphi 2001 http://zoomicon.com

Search

Go

Ιστορικό Δημοσιεύσεων

Συνδρομές